E-faktura internetbanken

Fler och fler, både företag och privatpersoner efterfrågar att få betala med e-faktura. Ekopost kan hjälpa dig att erbjuda dina kunder e-faktura i internetbanken.

Ekopost hjälper dig att hitta den e-faktura lösning som blir bäst för dig och dina kunder. Eftersom du inom ramen för Ekopost samtidigt kan skicka de fakturor som fortfarande måste gå i den vanliga posten får du en smidig och effektiv tjänst för att successivt bli mer digitaliserad.

E-faktura i internetbanken

Vill du skicka dina fakturor digitalt till era privatkunder erbjuder vi e-faktura som är ansluten till alla svenska internetbankers system. En del mindre företag kan också ta emot e-faktura via internetbanken.

Tillsammans med vår partner bygger vi en anmälningssida och skapar kopplingen till Ekopost för att era kunder ska kunna anmäla sig som mottagare av e-fakturor. Efter det kan ni börja skicka e-fakturor till dem för betalning via internetbanken.

För en systemleverantör inom fastighetsbranschen som integrerat sitt system med Ekopost har vi dessutom hittat en lösning för att deras kunder/systemanvändare ska kunna hantera en stor uppsättning olika betalbankgiron under ett och samma avtalsbankgiro. På detta sätt kan vi göra den betydligt enklare och mer prisvärd för slutanvändaren.