Vad är Ekopost?

Ekopost är en tjänst som erbjuder möjlighet att digitalisera och effektivisera er verksamhets alla utgående försändelser.

Alla typer av försändelser kan hanteras i Ekopost, era fysiska brev, digitala brev via KIVRA eller motsvarande, e-fakturor till privatpersoner via internetbanken eller e-fakturor till företag, sk EDIer via Peppol och Svefaktura. Självklart kan ni också skicka fakturor eller andra dokument med e-post eller varför inte använda vår sms-tjänst för att skicka påminnelser. Er verksamhets avtal kan ni med fördel skicka med Ekopost och få signerade med BankID (högsta säkerhetsklass) via KIVRA. Vill ni öka spårbarheten på era utskick finns också möjlighet att skicka rekommenderade brev. Dessutom erbjuder vi en smidig lösning för att hantera svarspost effektivt via Ekopost

Allt kan hanteras inom ramen för samma tjänst och dessutom utan någon generell fast månadskostnad eller bindningstid. Ni betalar alltså bara för det ni skickar.

Utskicken kan göras från den plats man befinner sig på, oavsett om det handlar om printade försändelser eller digitala, så länge det finns tillgång till internetuppkoppling. Det ökar flexibiliteten för medarbetare, förutom att effektivisera arbetet på den ordinarie arbetsplatsen ger det också möjlighet att lösa uppgiften från hemmakontoret eller alternativt på tjänsteresan.

Med Ekopost stora utbud kan du som avsändare erbjuda mottagaren möjlighet att få försändelsen på önskat vis. Exempelvis kräver många kommuner och myndigheter idag att få e-faktura av sina leverantörer. Andra kunder har en önskan om att få PDF-faktura i sin e-post. Med Ekopost flexibla möjligheter förstärks ert kundperspektiv ytterligare.

Ekopost är en digitaliseringsmotor för dina utgående försändelser. Skapa gratis ett konto utan bindningstid i Ekopost och kom igång. Sedan hjälper vi dig att anpassa det utifrån era önskemål och behov.