Om oss

Ekopost kombinerar lång erfarenhet av printproduktion med utveckling av hållbar, digitaliserad och mer effektiv hantering av era utgående försändelser.

Ekopost har sedan 2015 erbjudit en tjänst för företag, kommuner, regioner och andra organisationer för att effektivisera utgående försändelser. Vi är ett tech-företag där din verksamhets kommunikationsbehov hela tiden är i centrum. Vår tjänst erbjuder det bästa av två världar vad gäller traditionell fysisk postdistribution och de nya digitala möjligheter som nu ges, samt är med och utvecklar dessa. Vi vill inte följa, vi vill leda utvecklingen och lyssnar därför hela tiden av, analyserar behoven och utvecklar nya lösningar för våra kunder. Hållbarhet, digitalisering och effektivisering är nyckelord för oss.

Vi har en historisk koppling till printproduktion och tryckeribranschen via vårt systerbolag Parajett AB och har därigenom en koppling till stor expertis inom fysiska kommunikationslösningar. Kombinerat med vår stora kompetens inom digital kommunikation och vår förmåga att ligga i framkant med utvecklingen blir vi en väldigt bra samarbetspartner när verksamheten ska effektivisera och digitalisera sina försändelser.

För oss är effektivisering centralt. Strävan efter effektivisering leder till besparingar, förenklingar och optimeringar av det vi gör som leder till bra priser, användarvänlighet och hållbarhet för kunden. Digitalisering är en förutsättning för effektiviseringen. Eftersom det kan ta tid att övergå till helt digitala försändelser, alla mottagare är inte redo för det, kan vi erbjuda en otroligt smidig övergång där det digitala och postala kan hanteras i samma kanal.

Dessutom är vi en viktig partner till företag som förser olika branscher med verksamhetssystem. Vi har skapat integrationer i vårdsystem, fastighetssystem och inte minst i olika finanssystem med vårt API och på så vis kompletteras dessa med vår tjänst för utgående försändelser.

Kundens storlek har ingen betydelse. Vi har anpassat tjänsten så att den kan lösa alla olika typer av verksamheters behov oavsett vilka volymer som skickas. Alltifrån det minsta bolag till den största koncern spar tid, pengar och effektiviserar sin verksamhet med Ekopost.